SUCCESS STORIES

Tuur Dierckx

Tuur Dierckx

Door zijn begeleiding en helikoptervisie heeft hij mij het voorbije jaar terug fysiek op niveau gebracht, mij bewust gemaakt van details, mij veel zelfstandiger gemaakt maar vooral mij geleerd dat voetbal veel meer is dan enkel de training op zich. Alles draait rond lifestyle en daarin is hij de absolute nr 1 !

Dario van den Buijs

Dario van den Buijs

Op korte termijn het verschil al zien en snel vooruit gang boeken!

Boli Mbombo Bolingoli

Boli Mbombo Bolingoli

Ik vind het gewoon top om met Siebe te werken omdat hij goed is in spelers te begeleiden en te motiveren. Hij helpt mij met veel dingen gaande van fitness tot mijn slaap. En dankzij hem leer ik mijn body beter te kennen wat ervoor niet zo was!

Rudy Heylen

Rudy Heylen

Siebe Hannosset combineert zijn passie voor de topprestatie met zijn honger naar het verwerven van inzichten en kennis. Een goed werkende mix die elke topsporter zal weten te appreciëren wanneer hij op zijn pad deze meedenkende en meesportende lifestyle coach/manager tegenkomt.

Nick Gillekens

Nick Gillekens

Ik leer men grenzen verlengen op fysiek vlak en hou meer rekening met extra sportieve zaken als voeding/rust om men prestaties te verbeteren!

Thomas D'havé

Thomas D'havé

Siebe kan als geen ander vanuit een helicoptervisie een sterkte/zwakte analyse maken van een atleet. Vanuit zijn brede ervaring én toegankelijk netwerk zet hij deze scherpe analyse om in een planmatige doelgerichte customised aanpak met een garantie op succes.